Home VAK YOU UP!-traject

VAK YOU UP! traject

De nieuwe ronde aanmeldingen voor het VAK YOU UP! traject zijn gesloten. Tot 30 april konden nieuwe makers zich aanmelden.  De nieuwe makers zijn inmiddels bekend! Nieuwe open call rond oktober ’23.

Met het traject ‘VAK YOU UP!’ koppelen we makers aan een partnerinstelling*. Middels deze koppeling en een klein budget helpen we makers op weg met het opstarten van een idee of nieuw project. De partnerinstelling helpt je als maker op weg met praktische en inhoudelijke expertise. En met het budget maak je een begin met het verwezenlijken van je ontwikkelingsvraag.

Het VAK YOU UP!-traject is niet per definitie bedoeld om direct tot een eindresultaat te komen. Maar het geeft in korte tijd een boost aan jouw artistieke idee. VAK YOU UP! helpt je op weg om je plan of je idee duidelijker vorm te geven, om er vervolgens gefundeerder mee verder te gaan.

Met dit VAKTOR-traject kan je je plan voor een deel onderzoeken en uitwerken, waardoor je daarmee makkelijker bij andere trajecten kunt aansluiten.

* Op dit moment zijn de VAKTOR-partnerinstellingen: Poppodium Hedon (Zwolle), Rabo Theater De Meenthe (Steenwijk), Stadsgehoorzaal Kampen en Zwolse Theaters.