Voor wie is

VAKTOR

VAKTOR. Het makershuis van regio Zwolle. Voor de talentvolle theatermakers, dansers, popmuzikanten, hiphopartiesten, musici, beeldend kunstenaars, schrijvers, filmmakers, regisseurs, danceproducers, componisten en alle andere culturele makers in onze regio. Ja dat is veel… Maar ons is niks te veel. Wij maken samen met jou de volgende stap in je makerschap. Wij helpen je optimaal te ontwikkelen, wij zijn de verbindende VAKTOR

De makers biedt VAKTOR een infrastructuur waarin zij actief begeleid en ondersteund worden. Dat gebeurt door gespecialiseerde en ervaren professionals. En makers koppelt VAKTOR aan andere makers, podia, programmeurs en ondersteunende diensten op productioneel, zakelijk en artistiek vlak. Bovendien worden zij geholpen in het bereiken van een groot publiek, in de regio en daarbuiten.

VAKTOR is er speciaal voor makers

Wij geloven dat jonge makers binnen de Regio Zwolle op datgeen moeten kunnen focussenwaar zij het best in zijn, namelijk: maken.

Wij willen met onze makers bouwen aan een gezonde voedingsbodem in de Regio Zwolle om te kunnen maken. Want een artistiek proces start niet van de één op de andere dag. Helaas. Maar niet getreurd! Daarvoor zijn wij er. Samen met onze partners ontzorgen en faciliteren wij de maker. Op artistiek niveau brengen wij makers met de juiste mensen in contact en zorgen we voor een goede infrastructuur om te maken. Denk bijvoorbeeld aan de productieleiders van Zwolse Theaters, de lichtmannen van Hedon of de programmeur van de Meenthe. Zij ondersteunen, in samenspraak met VAKTOR, makers om succesvol en zelfstandig te kunnen worden en op deze manier door te stromen naar de landelijke top. Want waar onze makers groeien, groeit VAKTOR en onze regio mee.

Klik hier voor contact.