Home Over VAKTOR

VAKTOR

Hét makershuis van regio Zwolle

Wij zijn er voor de maker! Of je nu een talentvolle theatermaker, danser, popmuzikant, hiphopartiest, musicus, beeldend kunstenaar, schrijver, filmmaker, regisseur, danceproducer, of iets daartussenin bent, bij ons ben je aan het juiste adres. Samen met jou zetten we de volgende stap in jouw carrière als maker. We helpen je bij het ontwikkelen van jouw projecten en het realiseren van jouw dromen als maker. Als verbindende VAKTOR tussen makers, podia, programmeurs, de regio en natuurlijk het publiek, staan we voor je klaar.

Waarom doen wij wat we doen?

Wij geloven dat jonge makers binnen de Regio Zwolle op datgeen moeten kunnen focussen waar zij het best in zijn, namelijk: maken.

Samen met onze partners ondersteunen, ontzorgen en faciliteren wij de makers, zodat ze succesvol en zelfstandig kunnen worden en uiteindelijk kunnen doorstromen naar de landelijke top. Want waar onze makers groeien, groeien wij en groeit onze regio mee. Wij willen met onze makers bouwen aan een gezonde voedingsbodem in de Regio Zwolle voor creativiteit. Want een artistiek proces begint niet van de ene op de andere dag. Maar geen zorgen, daar zijn wij voor.

 Onder de regio Zwolle vallen de gemeentes Kampen, Zwolle, Emmeloord, Hoogeveen, Meppel, Staphorst, Dalfsen, Hardenberg, Nunspeet, Dronten, Steenwijk, Raalte, Zwartewaterland, Ommen, Olst- Wijhe, Elburg, Oldebroek, Hattem en Heerde.

 Op dit moment zijn de VAKTOR-partnerinstellingen: Poppodium Hedon (Zwolle), Rabo Theater De Meenthe (Steenwijk), Stadsgehoorzaal Kampen,  Zwolse Theaters en HOFtheater Raalte.