Home Makers Joost en Karel

Joost en Karel

Als echte nineties kids groeiden Joost & Karel op met The Lion King, Family Guy en Southpark, Tenacious-D and the Pick of Destiny, de Harry Potter serie en talloze andere films, platen en producties.
De combinatie van muziek en verhaal, en alle magie die daarmee gepaard gaat, is er bij hen met de paplepel ingegoten en is inmiddels hun grootste passie geworden.

De eerste lockdown omwille van COVID-19, kwam voor Joost & Karel als geroepen. Als uitvoerende muzikanten hadden ze voor het eerst in jaren de tijd om aan de slag te gaan met hun eigen droom: het creëren van een originele musical.

Ongeveer twee jaar later is hun musical-map gevuld met allerlei mooie ideeën. Complete ensemblenummers, opnames van – door henzelf – gespeelde scènes, karakterprofielen en decor moodboards. Een visie krijgt vorm!

VAK YOU UP + JOOST & KAREL
Binnen VAK YOU UP! wordt er verder gekeken dan hun eigen fantasie en gaan Joost & Karel in gesprek met de musicalwereld.

Joost & Karel willen hun kennis en inzicht op het gebied van musical verdiepen en verbreden door opzoek te gaan naar aanvullende ideeën. Zo veel mogelijk mensen uit de musicalindustrie ontmoeten, zichzelf op de musicalradar zetten en de juiste mensen uit het veld tegenkomen om mee samen te werken, is hun doel.