Home Agenda VAKTOR KICK OFF

VAKTOR KICK OFF

Op dinsdagavond 22 november organiseert VAKTOR een gratis te bezoeken KICK OFF in de Stadsgehoorzaal in Kampen. VAKTOR is het nieuwe cross-disciplinaire makershuis voor de regio Zwolle. Het makershuis helpt projecten met een binding in deze regio om van de grond te komen, met andere makers te contacten en biedt inhoudelijke en/of facilitaire ondersteuning.

VAKTOR opent zijn deuren voor professionele theatermakers, dansers, popmuzikanten, hiphopartiesten, musici, beeldend kunstenaars, schrijvers, filmmakers, regisseurs, danceproducers, componisten en alle andere culturele makers.

Kom langs en maak tijdens de KICK OFF-avond kennis met VAKTOR, de Makers en de bijhorende trajecten. Geniet daarnaast van bijdragen van: Fokko Mellema, Jehudi van Dijk, Judith van der Klip, Karel Schepers, Kilian van Rooy, Robin Scherpen en Yeliz Dogan!

De ‘VAKTOR KICK OFF’ start dinsdag 22 november om 20.00 uur in de Stadsgehoorzaal in Kampen (inloop vanaf 19.30 uur). Gratis tickets voor deze avond zijn te reserveren via de socials van VAKTOR Makershuis of via de website van de Stadsgehoorzaal.