Home Agenda Presentatie VAK YOU UP!

Presentatie VAK YOU UP!

Op 29 maart is het zo ver, de VAKTOR Presentatieavond van het VAK YOU UP! traject! 10 makers zijn de afgelopen 4 maanden bezig geweest met hun ontwikkeling als maker. De ene is aan de slag gegaan met een eigen productie, de ander heeft stappen gezet in de ontwikkeling van een plan.

Op 29 maart gaan ze allemaal vertellen waar ze mee bezig zijn geweest binnen dit traject. Een aantal van jullie hebben deze makers wellicht al gezien tijdens de Kick off op 22 november 2022 in Kampen. Toen stonden deze makers nog aan het begin van dit traject. Graag nodigen we je uit om te komen luisteren en kijken naar waar de makers nu staan.

Op 29 maart om 20:00 zullen de makers Yeliz Dogan, Jehudi van Dijk, Kilian van Rooij, Lieke en Anne van der Vegt, Karel Schepers & Joost Vonk, Fokko Mellema, Robin Scherpen en Judith van der Klip vertellen over hun ontwikkelingen. Dit is dan ook de afsluiting van hun VAK YOU UP! traject en zal tevens op deze dag de inschrijving voor de 2e ronde van dit traject open gaan.

Na afloop kun je met de makers in gesprek onder het genot van een drankje en muziek van onze DJ.

We hopen je dan te zien!