VAKTOR Open Night X Hedon Academy Event

Vaktor On X Hedon 1920x1080
  • Datum: 19 december 2022
  • Aanvang: 18.30
  • Locatie: Deltion College - Gebouw Grijs

VAKTOR x Hedon Academy

Hedon Productiehuis organiseert samen met VAKTOR makershuis een nieuwe editie van Hedon Academy. Het zal plaatsvinden in gebouw Grijs van het Deltion College met als gasten Noah Smits en Elke Spaan.
Noah Smits is Online Marketing Specialist bij Pauw Agency, dat o.a. samenwerkt met Armada, BMG, SPEC, Maan, Snelle, Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano en Davina Michelle. Noah weet als geen ander hoe je streams kan genereren, een fanbase opbouwt en naamsbekendheid krijgt. Nu er minder gespeeld kan worden en er meer muziek geschreven wordt, is er behoefte aan informatie over de beste releasestrategie in deze veranderende tijd. Noah deelt zijn kennis en geeft tips.
Elke Spaan helpt organisaties in uiteenlopende en veelal creatieve branches (muziek, entertainment, FMCG, cultuur, reclame) hun verhaal in de schijnwerpers te zetten door middel van doordachte pr-campagnes. Sinds 2009 is zij actief binnen pr en marketing en heeft zij talloze pr-bureaus en organisaties van binnen gezien, zoals The Media Nanny, Gardeners en Hooghoudt.
Kortom: Dit wordt een hele handige avond om je releaseplan aan te scherpen.